Start een platform

Bij ons kun je je eigen buurtplatform creëren. En zo de verbinding in je buurt helpen vergroten. Heb je besloten dat jouw wijk, dorp of stad een online platform van gebiedonline nodig heeft? Dan ben je hier op de juiste plek.

Zo werkt starten

1
Vul het contactformulier in. Wij nemen daarna snel contact met je op. We zullen je wat vragen stellen en jouw eventuele vragen beantwoorden. Dit gebeurt telefonisch.
2
Je ontvangt daarna een checklist. Daarin staan instructies voor hoe je je moet voorbereiden. Deze checklist krijg je per e-mail.
3
Als de checklist is doorlopen neem jij weer contact met ons op. Dan kan de geboorte van jouw buurtplatform plaatsvinden. Dat doen we via Skype of op afspraak samen.

Platformcoördinatoren

Elk platform heeft één of meer platformcoördinatoren nodig. Zij starten een platform en zijn daarna verantwoordelijk voor een aantal zaken. Het is dus handig als je wat mensen verzamelt die je kunnen helpen. Maar als je wilt, kun je ook in je eentje beginnen en er later anderen bij betrekken.

Lid worden van onze coöperatie

Gebiedonline is een cooperatie met leden.
Als je een buurtplatform start dan wordt je automatisch lid

Kosten

We zijn een coöperatie zonder winstoogmerk maar we maken wel kosten. Voor lidmaatschap rekenen we daarom contributiekosten. Met die contributie betalen we onderhoud en ontwikkeling van het platform.

Contributiekosten voor het 1e jaar: € 2500 
Jaarlijkse contributiekosten daarna: € 1000

Alle bedragen zijn inclusief BTW. 

Nadat jouw buurtplatform is aangemaakt, kun je aan de slag. Als coördinator van jouw platform ben van harte welkom bij onze maandelijkse ledenbijeenkomsten. Ook je mede-coördinatoren zijn welkom. Tijdens die ledenbijeenkomsten bespreken we de verdere ontwikkelingen van het platform en we helpen en versterken elkaar.

Wil je starten?

Heb je vragen?

In de FAQ vind je de meest gestelde vragen over Gebiedonline.
Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.