Ons platform

Wij geloven in de kracht van mensen. We geloven dat een buurt leuker wordt als mensen elkaar kennen. Dat bottom-up initiatieven goed kunnen werken als mensen elkaar weten te vinden. En dat een online platform deze verbindingen en initiatieven kan ondersteunen.

Zoek je meer verbinding in je buurt of dorp? Wil je andere bewoners laten weten wat er speelt? Of met elkaar werken aan wat belangrijk is voor de buurt? Gebiedonline biedt een oplossing: Een online buurtplatform. Ontwikkeld voor en door buurten.

Met onze platformoplossing kun je gemakkelijk een online buurtplatform beginnen. Ons platform is geschikt voor buurten, wijken, dorpen en steden. Daar waar bewoners elkaar beter willen vinden, en daar waar bewoners willen weten wat er allemaal te doen is in de buurt biedt Gebiedonline een oplossing.

Berichten
Activiteiten
Projecten
Vraag &
Aanbod
Wensen
Nieuwsbrief
Wie is wie?
Sociale kaart
Plattegrond
Prioriteiten
Gebieds
plannen

Ons platform is rijk aan functionaliteiten

Op een platform van gebiedonline kan iedereen eenvoudig delen wat er speelt: Berichten, activiteiten, projecten, wensen, vraag & aanbod, en meer. Gebruikers van het platform worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op een van onze buurtplatformen.

Ons platform is flexibel

Ons platform is flexibel opgezet:
Het is modulair, instelbaar en qua vormgeving aanpasbaar.
Zo kun je de unieke identiteit van jouw buurt laten zien.

Verbinding creëer je samen,
maar iemand maakt de start.

 

Meer weten?