Een positief alternatief

Onze platform oplossing is anders dan de bestaande oplossingen. We bieden een positief alternatief voor de commerciële platformen uit Silicon Valley zoals Facebook.

Waarin zijn wij anders?

  1. Alle data is van ons. We delen de gegevens niet met anderen en we hebben geen commercieel doel.
  2. We gaan veilig om met gegevens. We vinden het belangrijk dat ieders gegevens en de data die we delen veilig zijn. Daarom wordt alle data in Nederland opgeslagen.
  3. Alle leden zijn mede-eigenaar. Alle leden praten en beslissen mee. We houden de kosten laag en beslissen samen over de begroting.
  4. Alle leden denken mee over de verbetering. We verbeteren de software continu en ieder lid kan meedenken over de ontwikkeling van het platform.
  5. We geloven in openheid naar elkaar toe. Onze platformen zijn open voor iedereen. Je kunt er dus rondkijken zonder in te hoeven loggen. Maar als iemand wil bijdragen, dan vinden we het belangrijk dat iedereen kan zien wie dat is. Wie actief wil meedoen moet daarom een account aanmaken en zich registreren.
  6. Platformcoördinatoren helpen mee. Elk platform heeft één of meer platformcoördinatoren. Zij starten een platform en zijn daarna verantwoordelijk voor een aantal beheertaken. Bij onze maandelijkse ledenbijeenkomsten zijn alle platformcoördinatoren uitgenodigd.

< terug