Ons platform

Wij geloven in de kracht van mensen. We geloven dat een buurt leuker en sterker wordt als mensen elkaar kennen. Dat geïnteresseerden in een bepaald thema elkaar kunnen versterken door met elkaar in contact te komen. En dat een online platform deze verbindingen en initiatieven kan ondersteunen.

Zoek je meer verbinding in je buurt of omtrent een thema? Wil je kennis en krachten bundelen en samenwerken aan een duurzame toekomst? Gebiedonline biedt een oplossing: Een online interactief platform. Ontwikkeld voor en door actieve burgers.

Met onze platformoplossing kun je gemakkelijk een online platform beginnen. Ons platform biedt toegepaste mogelijkheden voor lokale, regionale en landelijke niveau’s. Daar waar actieve burgers samen willen samenwerken om hun buurt of een thema duurzaam te ontwikkelen, biedt Gebiedonline een oplossing.

Ons platform is rijk aan functionaliteiten

Op een platform van Gebiedonline kan iedereen eenvoudig delen wat er speelt: berichten, activiteiten, projecten, wensen, vraag & aanbod en meer. Gebruikers van het platform worden via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op een van onze platformen.

Ons platform is flexibel

Ons platform is flexibel opgezet:
Het is modulair, instelbaar en qua vormgeving aanpasbaar.
Zo kun je de unieke identiteit van jouw community laten zien.

Verbinding creëer je samen,
maar iemand maakt de start.

 

Meer weten?