Puck Moll

Wie is Puck?

Medio 2021 sloot ik mij aan bij Ons Eten. Eerder dat jaar had ik al de stap gezet om m'n handen weer letterlijk uit de mouwen en in de grond te steken, en wel bij de CSA van Pluk Den Haag.


In het thema voedsel zie ik de wereld weerspiegelt.


Ik zie de uitgeputte gronden, klimaatverandering, armoede, een gebrek aan onderlinge verbondenheid en afbraak van de biodiversiteit waarmee we dealen erin weerspeigelt. Ik zie de oplossingen voor & kansen door de huidige problematiek erin weerspiegelt. Juist in het ons opnieuw verbinden met ons eten en daarmee de aarde zie ik de toekomst zonnig in.


En hoe mooi is het dan om binnen Ons Eten gelijkgestemden te ontmoeten, ons met elkaar te verbinden en zo samen te bouwen aan een veerkrachtig voedselsysteem voor mens en aarde! Mijn wens? Dat voor iedereen in Den Haag en omgeving en verder gezond eten een grondrecht wordt.


Mijn rol binnen Ons Eten & De Haagse Voedselraad is die van community builder en communicator.


Ik verbind me graag met mensen en leg graag verbindingen tussen mensen, en daarbij is een energieke communicatie onmisbaar. Ik wil bijdragen aan de opbouw van onze community zodat we samen sterker staan in het realiseren van een toekomstbestendig voedselsysteem.

Bekijk Puck Moll ook in