Rijmer Winder

Wie is Rijmer?

Ik ben geboren en getogen in de prachtige wijk Jordaan in Amsterdam. Na mijn jeugd ben ik verhuisd naar IJburg waar ik maar liefst 12 jaar heb gewoond. Momenteel ben ik woonachtig in de Indische Buurt, gelegen in Amsterdam-Oost.

Mijn werk en hobbies

Als Online Community Manager voor Strandeiland ben ik verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de online gemeenschap op diverse social media platforms. Mijn belangrijkste taken zijn het vernieuwen van de HalloStrandeiland.nl website en het stimuleren van actieve betrokkenheid van leden om de gemeenschap te laten groeien en floreren.


Naast mijn werkzaamheden als Online Community Manager, ben ik een ambitieuze en gemotiveerde laatstejaars student Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb ook diverse hobby's zoals kickboksen, skateboarden en piano spelen.


Ik ben gepassioneerd over het creëren van een positieve impact in de gemeenschap en het ontwikkelen van creatieve oplossingen om de doelen van Strandeiland te bereiken. Ik werk graag samen met anderen om gemeenschapsprojecten te realiseren en ben altijd op zoek naar manieren om mezelf en anderen te verbeteren.

Mijn expertise

Mijn specialisatie ligt op het gebied van online marketing en e-commerce. Ik heb uitgebreide kennis van de nieuwste trends en ontwikkelingen op dit gebied en ben altijd op zoek naar innovatieve manieren om het maximale uit online kanalen te halen.


Naast mijn expertise in online marketing, ben ik ook bedreven in het opzetten van effectieve campagne strategieën. Ik weet hoe ik de juiste doelgroepen moet bereiken en hoe ik hen kan aanzetten tot actie.

Mijn mogelijkheden

Als Online Communitymanager vervul ik een belangrijke rol bij projecten die betrekking hebben op de online gemeenschap en social media. Mijn expertise en vaardigheden op dit gebied kunnen bijvoorbeeld van onschatbare waarde zijn bij het opzetten van nieuwe online initiatieven of bij het vergroten van de betrokkenheid van leden bij bestaande projecten.

Bekijk Rijmer Winder ook in