Frank Lieuwen

Wie is Frank?

Met vrouw en twee kinderen woon ik met veel plezier in de mooie wijk Zandweerd in Deventer.
Graag doe ik iets voor mijn directe omgeving, samen met buren, wijkbewoners maar vooral met iedereen die energie krijgt van het mooier maken van je wijk, stad, land of planeet.

Mijn werk en hobbies

Naast mijn werk als ambtenaar (projectleider gemeente) ben ik lid van het Duurzaamheidsteam in de wijk, bestuurslid van de Bandenspeeltuin en één van de initiatiefnemers van onze eigen voedselcoöperatie. 
In 2022/2023 was ik de eerste klimaatburgemeester van Deventer, ik ben opgevolgd door 2 klimaatburgemeesters en 12 kinderklimaatburgemeesters.

Mijn omgeving

In mijn directe omgeving bestaan veel collectieven en kleine samenwerking. Je hoeft niet lang te zoeken om iets te vinden wat verbindt, er is altijd wel een gedeeld idee of belang.

Mijn droom

Elke stap die we nu zetten hoeven volgende generaties niet voor hun rekening te nemen. Misschien zijn we niet volledig voor het beschadigen van de planeet de afgelopen 150 jaar. Het is alleeen wel zo fair om de rekening niet bij de volgende generaties neer te leggen.

Mijn expertise

Ik ben verbinder en klimaatposivist. 
Alles wat je samen organiseert is groter en mooier dan wanneer je het alleen doet.
Ook ben ik bekend met het overheidslandschap en kan eigenaardigheden goed benoemen en van daaruit naar gezamelijke oplossingen zoeken.

Mijn mogelijkheden

Project(bege)leiding en advies.
Maar vooral aanpakken en afronden.

Relevante ervaring

- training, coaching, begeleiding (ICT) projecten
- kennis van politiek sensitieve omgevingen 
- ervaring als opdrachtgever en opdrachtnemer
- projectleiding en -management